Kosten examens

Opleiding schoonheidsspecialiste

De examengelden voor de opleiding schoonheidsspecialiste bedragen € 1.066*,-. Van dit bedrag wordt € 300,- cijferregistratie geïncasseerd door de NNA vòòr het eerste theorie-examen. De overige kosten worden door het examenbureau geïncasseerd, voorafgaand aan elk examen. Voor een herexamen in een nieuw opleidingsjaar berekent de Noord Nederlandse Academie € 150,- cijferregistratie per schooljaar.

* Alle examenkosten zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen van examenbureau TCI/ANBOS.

  • Het is mogelijk om het lesgeld in 12 termijnen te betalen. Wanneer u het bedrag in één keer voldoet, dan geldt er een betalingskorting van € 60,-.
  • De opleidingskosten zijn aftrekbaar bij de belasting. U mag de opleidingskosten meenemen in uw privéaangifte inkomstenbelasting.
  • De bedragen voor het lesgeld zijn zonder btw. U hoeft de btw ook niet te betalen, aangezien de Noord Nederlandse Academie is vrijgesteld van btw.

Als u zich direct wilt inschrijven voor de schoonheidsspecialiste opleiding van de Noord Nederlandse Academie, klik dan hieronder.

 

 

Direct inschrijven

 

Opleiding allround schoonheidsspecialiste

De examenkosten voor de opleiding allround schoonheidsspecialiste bedragen € 1248,-. Van dit bedrag wordt € 300,- geïncasseerd door de NNA vòòr het eerste theorie-examen. De overige kosten worden door het examenbureau voorafgaand aan elk examen geïncasseerd. Voor een herexamen in een nieuw opleidingsjaar berekent de Noord Nederlandse Academie € 120,- aan examenkosten per schooljaar.

* Alle examenkosten zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen van examenbureau TCI.

  • De opleidingskosten zijn aftrekbaar bij de belasting. U mag de opleidingskosten meenemen in uw privéaangifte inkomstenbelasting.
  • Alle lesgeld bedragen zijn zonder btw. U hoeft de btw ook niet te betalen, aangezien de Noord Nederlandse Academie is vrijgesteld van btw.

Schrijf u direct in voor de opleiding allround schoonheidsspecialiste van de Noord Nederlandse Academie door op onderstaande button te klikken.

 

Direct inschrijven