NNA gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer

Voorjaar 2024 - Schoonheid

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Locatie Lesdag Startdatum
Groningen dinsdag  februari 2024 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Introductie
Als schoonheidsspecialiste verzorgt u de huid van het gelaat en het lichaam. U adviseert, begeleidt en levert zo een belangrijke bijdrage aan het zelfvertrouwen en welbevinden van de cliënt. Een goede verzorging van de huid heeft een enorme positieve invloed op zowel het uiterlijk als het innerlijk van een persoon.

Na het behalen van het diploma kunt u als zelfstandige vestigen of in dienst gaan bij onder andere beautyfarms, beautycentra, parfumeriezaken, drogisterijen, vertegenwoordiger van cosmeticamerken, etc. Met het Schoonheidsspecialiste diploma kunt u dus alle kanten op! 

Tarieven*

Inschrijfgeld €    135,-
Lesgeld € 3.095,-
Lespakket  € 1.162,-
Subtotaal: € 4.392,-
Examenkosten NNA €    300,-
Examenkosten examenbureau TCI €    910,-
Totaal:  € 5.602,-
*Let op! Vermelde bedragen zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.Parttime
De basisopleiding Schoonheidsspecialiste is een parttime beroepsopleiding met een duur van 18 maanden. De dagopleiding betekent één dag per week scholing (09.00 uur - 15.00 uur). 

Theorie en praktijk
De opleiding bestaat uit twee delen, te weten een theoretisch en een praktisch gedeelte. Tijdens het theoretische gedeelte (ca. 50 lessen) worden de theorievakken uitgelegd en gerepeteerd. Tijdens het praktijkgedeelte (ca. 50 lessen) gaan de leerlingen onder begeleiding van ervaren docenten zelf praktiseren. Bij de praktijklessen werken de leerlingen voornamelijk op elkaar.

Termijnen en betaaldata 
U kunt het lesgeld in één keer voor aanvang van de opleiding betalen. Wanneer u het gehele bedrag in één keer betaalt, ontvangt u € 60,- korting. Het is ook mogelijk in termijnen te betalen middels automatische incasso. Bij betaling in termijnen wordt het lesgeld in 12 termijnen van € 258,- geïncasseerd. 

Examenkosten

  • 4 x theorie-examen
  • 1 x mondeling examen
  • 3 x praktijkexamen

De examenkosten bedragen in totaal € 1.210,- * (excl. eventuele herexamens). Van deze kosten wordt  € 300,- door de NNA geïncasseerd voor het eerste theorie-examen (Examenkosten NNA). De overige examenkosten van € 910,- worden door het examenbureau TCI geïncasseerd. 

*Deze prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingenVrijstelling
Heeft u eerder een opleiding in de uiterlijke verzorging of medische sector behaald? Het examenbureau TCI kan in dat geval vrijstelling verlenen voor bepaalde deelkwalificaties van de basisopleiding Pedicure. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@noordnederlandseacademie.nl.

BTW 
Onderwijs bij de NNA is vrijgesteld van BTW. Alle genoemde materialen zijn inclusief BTW. Inschrijving
Inschrijvingen geschieden op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingsformulieren. Er kunnen geen plaatsen gereserveerd worden. Wilt u zeker zijn van een opleidingsplaats, dan adviseren wij u om u op tijd in te schrijven. Om de kwaliteit van de opleiding hoog te houden is er een maximum aantal leerlingen per groep ingesteld. Vol is dus vol. Wanneer u liever een inschrijfformulier wilt uitprinten en opsturen; klik dan hier. 

Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat in Groningen. 

Noord Nederlandse Academie 
Stavangerweg 8a
9723 JC Groningen

Telefoon: 050 - 3123108
E-mail: info@noordnederlandseacademie.nl

Online aanmeldformulier