NNA gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer

Voorjaar 2023 - SV versneld

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Locatie Lesdag Startdatum
Groningen woensdag januari 2023
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 


Professioneel, snel en van hoge kwaliteit

Houd je van aanpakken, hard werken en durf je de lat te verhogen dan past deze uitdaging echt bij jou!

Introductie
De schoonheidsspecialiste speelt een steeds grotere rol in onze samenleving. Als schoonheidsspecialiste verzorg je de huid van gelaat en lichaam. Je adviseert, begeleidt en levert zo een belangrijke bijdrage aan het zelfvertrouwen en welbevinden van de cliënt. Een goede verzorging van de huid heeft een enorme positieve invloed op zowel het uiterlijk als het innerlijk van een persoon.

Met deze versnelde opleiding kun je binnen 6 maanden je diploma in handen hebben. Na het behalen van het diploma kun je je als zelfstandige vestigen of in dienst gaan bij onder andere beautyfarms, beautycentra, parfumeriezaken, drogisterijen, vertegenwoordiger van cosmeticamerken, etc. Met het Schoonheidsspecialiste diploma kun je alle kanten op!

Parttime
De versnelde basisopleiding Schoonheidsspecialiste is een parttime beroepsopleiding met een duur van 6 maanden. De lestijden zijn van 09.00 uur tot 16.00 uur. 

Theorie en praktijk
De opleiding bestaat uit twee delen, te weten een theoretisch en een praktisch gedeelte. Het theoretische gedeelte van deze opleiding is een thuisstudie. De studie belastbare uren zijn circa 10 uur per week. Het praktische gedeelte bestaat uit circa 13 lessen. Tijdens deze lessen gaat u onder begeleiding van ervaren docenten zelf praktiseren. Bij de praktijklessen werkt u op een eigen meegebracht model. In de praktijkruimtes zijn behandelstoelen aanwezig. U ontvangt voorafgaand aan de opleiding het rooster en toetsplan. Hier staat precies in wanneer u welk onderdeel heeft tijdens de praktijkdagen en wanneer u welk examen zult hebben.

Kosten* 
In onderstaande tabel vindt u de tarieven voor de versnelde basisopleiding Schoonheidsspecialiste. 

Inschrijfgeld

€   135,-

Lesgeld

€1.795,-

Lespakket

€1.162,-

Subtotaal:

€3.092,-

Examenkosten NNA

€   300,-

Examenkosten TCI

€   885,-

Totaal:

€4.277,-

*Let op! Vermelde bedragen zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.

Het werkpakket en de studieboeken worden door de Noord Nederlandse Academie verstrekt en worden na betaling eigendom van de leerling. Het lespakket bestaat uit huidverzorgingsproducten en alle andere producten en materialen om vakkundig aan het werk te gaan als schoonheidsspecialiste. Daarnaast dient de leerling zelf voor een witte werkkledingset (broek & jasje) te zorgen. Het jasje kunt u aanschaffen in onze groothandel.

Termijnen en betaaldata 
U kunt het lesgeld in één keer voor aanvang van de opleiding betalen. Het is ook mogelijk in termijnen te betalen middels automatische incasso. Bij betaling in termijnen wordt het lesgeld in 5 termijnen van € 300,- en 1 termijn van €295,-geïncasseerd. 

Examenkosten

  • 4 x theorie-examen
  • 1 x mondeling examen
  • 3 x praktijkexamen

De examenkosten bedragen in totaal € 1.185,- * (excl. eventuele herexamens). Van deze kosten wordt  € 300,- door de NNA geïncasseerd voor het eerste theorie-examen (Examenkosten NNA). De overige examenkosten van € 885,- worden door het examenbureau TCI geïncasseerd. Voor herexamens in een nieuw opleidingsjaar berekent de NNA € 120,- (examenkosten NNA).

*Deze prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen

Vrijstelling
Heeft u eerder een opleiding in de uiterlijke verzorging of medische sector behaald? Het examenbureau TCI kan in dat geval vrijstelling verlenen voor bepaalde deelkwalificaties van de opleiding. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@noordnederlandseacademie.nl.

Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met ons secretariaat in Groningen. Dit is tevens het postadres voor het retourneren van inschrijfformulieren e.d.

Noord Nederlandse Academie
Stavangerweg 8a
9723 JC Groningen
Telefoon: 050-3123108
Fax: 050-3148585

Voor vragen kunt u ook mailen: info@noordnederlandseacademie.nl

Online aanmeldformulier