Workshop Wandelwol

WandelWol antidruk-wol

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van  100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.

WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

Voor wie

WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. 

Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol- antidruk wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar verzacht.

Op de open dag wordt de workshop twee keer gegeven in Groningen door medewerkers van Wandelwol. De eerste workshop start om 11:00 uur en de tweede start om 13:00 uur. U kunt in het online aanmeldformulier in het vak opmerkingen uw voorkeur aangeven.

Data:
Groningen:  zaterdag 24 november 2019 (Open dag Pedimed)

Waar:
De workshop wordt in Groningen gegeven op het adres: Stavangerweg 8a. (Pedimed)

Kosten:
De workshop wordt kosteloos aangeboden als Open Dag actie van de Pedimed groothandel in Groningen. Aanmelding alleen online en op volgorde van binnenkomst.

Let wel: VOL = VOL

Online aanmeldformulier