NNA gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer

Workshop Nagelstyling Orly

NAGELSTYLING ORLY

De NNA biedt samen met Orly en Pedimed de workshop Nagelstyling Orly aan.

Tijdens deze workshop wordt er informatie gegeven over de producten van Orly, Orly Gelfx en de Orly Builder. De workshop bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte. In het praktijkgedeelte gaat u aan de slag met de Orly Gelfx en/of de Orly Builder.  

Bij het juist aanbrengen van de Orly producten blijft het tot wel drie weken intact. Op de teennagels zelfs tot wel 6 weken. Met de Builder is het mogelijk een nagelverlenging te creëren, een nagel te repareren en/of een nagelplaat oppervlak te egaliseren die je er (net als met de Orly Gelfx) af kan weken zonder de nagelplaat te beschadigen.

Data:

Heerenveen Vrijdag 28 februari 2020
Groningen                               Zaterdag 28 maart 2020              


Waar:

Heerenveen Turfschip 2
Groningen                               Stavangerweg 8a                 


Duur:

10.30 uur - 16.00 uur

Kosten:

De kosten van de workshop bedragen €25,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij besteding in de groothandel Pedimed op de dag van de workshop.   

Meenemen:

Bent u in het bezit van een Orly Gelfx of en/of Orly Builder kit, dan verzoeken wij u deze mee te nemen naar de workshop. Het Orly werkpakket is niet verplicht. Wilt u het werkpakket toch graag aanschaffen, dan kunt u deze kopen in de groothandel van Pedimed. De waarde van het pakket is € 349,-. Het Orly werkpakket bestaat uit het Gelfx starterkit, Orly Builder, Orly Perfect fit nail forms, Orly Pusher, penseel, buffer duo vijl, zebra vijl en UV/LED lamp. 

Wanneer u liever een inschrijfformulier wilt uitprinten en opsturen klikt dan hier.

 

ONLINE AANMELDFORMULIER
Online aanmeldformulier