NNA gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer

Nieuws uit de branche

Op de hoogte blijven in uw vakgebied ? Hier vindt u het belangrijkste actuele nieuws over de pedicurebranche en de schoonheidsbranche.
08 jun

Volgend jaar nog studiekosten aftrekken

Als je een (extra) opleiding wilt volgen kun je daar over een tijdje subsidie voor aanvragen. Het kabinet werkt aan een persoonlijk ontwikkelbudget, waarmee Nederlanders jaarlijks tot 2000 euro kunnen krijgen om te studeren. Lees meer.

10 okt

Nieuwe website Noord Nederlandse Academie

Het zal u zonder twijfel niet ontgaan zijn maar de Noord Nederlandse Academie beschikt over een nieuwe website !!!

07 okt

Medisch pedicure sport, Provoet stopt samenwerking SCAS

ProVoet stopt de samenwerking met de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS). Deze wijziging is per direct van kracht en heeft gevolgen voor de certificering van opleidingen en medisch pedicures sport die zo’n opleiding hebben gevolgd.

12 sep

Menzis past voorwaarden vergoeding pedicurezorg aan

Zorgverzekeraar Menzis past vanaf 1 januari 2019 de voorwaarden voor vergoeding van pedicurezorg uit de aanvullende zorgverzekering aan.

12 sep

Rotterdamse opent pedicure voor mannen inclusief wodka en Netflix

,,Toen ik hoorde over een pedicure speciaal voor mannen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt en ben ik vanuit Utrecht naar Rotterdam gereden’’, zegt Rishi Sharma (38). Hij ligt in een zwarte fauteuil, starend naar een televisiescherm.

19 jun

Noord Nederlandse Academie nu ook ProVoet gecertificeerd

Eindelijk is de felbegeerde erkenning van ProVoet binnen. Dit betekend dat de Noord Nederlandse Academie voldoet aan de strengen eisen van ProVoet en dat alle diploma behaald bij de NNA ook worden erkend door ProVoet.

16 jun

Nieuwe workshop Skin’s Best Brazilian Waxing

Dankzij deze revolutionaire techniek van ontharen en kwalitatief uitstekende producten kan de
specialist de beste methode van ontharen aanbieden. SKIN’S zorgt voor verrassende resultaten en is uniek. Zowel nieuwe als bestaande klanten zullen de weg naar de SKIN’S specialist vinden en nooit meer anders willen!