NNA gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer

all round schoonheidsspecialiste

Naast de basisopleiding Schoonheidsspecialiste (MBO niveau 3) biedt de Noord Nederlandse Academie ook de vervolgopleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste (MBO niveau 4) aan. Wanneer u in het bezit bent van een erkend basisdiploma Schoonheidsspecialiste kunt u doorstromen naar deze vervolgopleiding. 

Met het aanbieden van de specialisaties, die voor de consument veelal vergoed worden door de zorgverzekeraars, onderscheidt u zich duidelijk van de basis schoonheidsspecialiste. Naast deze specialisaties wordt tijdens de opleiding ook veel tijd en aandacht aan de theoretische kennis besteed. Na het afronden van de totale opleiding bent u dan ook in staat om op een goed niveau overleg te plegen met onder andere huisartsen, dermatologen en fysiotherapeuten. Ook behoort een functie in een wellnesscenter tot uw mogelijkheden.

De Noord Nederlandse Academie is een door de brancheorganisatie

Anbos erkende opleider.
logo Anbos
Voor meer informatie klik op een van onderstaande titels of neem contact op met de Noord Nederlandse Academie via 050 - 3123108 of stuur een email naar 
info@noordnederlandseacademie.nl

Shiatsu

De Shiatsu methode is een cosmetische massagemethode die ontstaan is in het schoonheidsinstituut. Men leert op een geheel andere wijze naar de huid te kijken en deze op een specifieke manier aan te raken.

lees meer Shiatsu

Acne

Bij de Acné specialisatie is een gedegen kennis van de oorzaken van acne en de behandelmethoden vereist. In de praktijklessen worden de speciale reinigingsmethoden, techniek verwijdering en kuurbehandelingen bij acné behandeld. De cursist dient voor de praktijklessen zelf een model mee te nemen.

lees meer Acne