NNA gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer

Nagelstyling Orly

Locatie Datum Adres
Groningen Zaterdag 3 oktober  Stavangerweg 8A 
Groningen Zaterdag 31 oktober  Stavangerweg 8A 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Introductie
De NNA biedt in samenwerking met Orly en Pedimed de workshop Nagelstyling Orly aan. 
Tijdens deze workshop wordt er informatie gegeven over de producten van Orly, Orly Gelfx en de Orly Builder. De workshop bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte. In het praktijkgedeelte gaat u aan de slag met de Orly Gelfx en/of de Orly Builder.  

Bij het juist aanbrengen van de Orly producten blijft het tot wel drie weken intact. Op de teennagels zelfs tot wel 6 weken. Met de Builder is het mogelijk een nagelverlenging te creëren, een nagel te repareren en/of een nagelplaat oppervlak te egaliseren die je er (net als met de Orly Gelfx) af kan weken zonder de nagelplaat te beschadigen.

Duur
09.30 uur - 16.00 uur 

Meenemen
Lunch

Het Orly werkpakket bestaat uit het Gelfx starterkit, Orly Builder, Orly Perfect fit nail forms, Orly Pusher, penseel, buffer duo vijl, zebra vijl en UV/LED lamp. De waarde van het pakket is € 349,-. Het Orly werkpakket is verplicht. Bent u in het bezit van een Orly Gelfx of en/of Orly Builder kit, dan verzoeken wij u deze mee te nemen naar de workshop. Wilt u het werkpakket aanschaffen, dan kunt u deze kopen in de groothandel van Pedimed. 

Accreditatiepunten
Geen 

Kosten
Geen

Inclusief
Certificaat
Koffie en thee

Aanmelden

Aanmelden voor deze workshop kan via onderstaande button. Wanneer u liever een inschrijfformulier wilt uitprinten en opsturen; klik dan hier. 

 

Online aanmeldformulier