NNA gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer

Nieuwe data vervolg Medisch Pedicure opleiding

Ten aanzien van de berichtgeving met betrekking tot de coronacrisis is het volgende besloten voor de Medisch Pedicure cursisten.

Praktijklessen
De praktijklessen worden vervolgd na de zomervakantie. Dit betreft de tweede les van alle Specialistische technieken. Tijdens uw eerste les van de technieken is er met u afgesproken of u tijdens de tweede les het ochtend- of middagdeel aanwezig dient te zijn. Daarnaast is er ook met u besproken of u een model dient me te nemen. Dit geldt voor de lessen Nagelregulatie, Orthesiologie en Anti druk. Voor de les Nagelreparatie hoeft u GEEN model mee te nemen.

De data van de lessen zijn als volgt:

21-aug

Vrijdag

Nagelregulatie les 2.

Groningen

22-aug

Zaterdag

Nagelregulatie les 2.

Heerenveen

 

 

 

 

28-aug

Vrijdag

Orthesiologie les 2.

Groningen

29 aug

Zaterdag

Orthesiologie les 2.

Heerenveen

 

 

 

 

4-sep

Vrijdag

Nagelreparatie les 2.

Groningen

5-sep

Zaterdag

Nagelreparatie les 2.

Heerenveen

 

 

 

 

11-sep

Vrijdag

Anti druk les 2.

Groningen

12-sep

Zaterdag

Anti druk les 2.

Heerenveen

 
Proefexamen
Het proefexamen staat ingepland op 25 september (locatie Groningen) en 26 september (locatie Heerenveen). Indien u daar aan deel wilt nemen kunt u zich tijdens de les Orthesiologie hiervoor aanmelden. U wordt vervolgens ingedeeld op een ochtend- of middagdeel.  

Praktijkexamen
De praktijkexamens die gepland stonden in de week van 27 juni worden uitgesteld naar de maand oktober. Hierover later meer informatie.

Coronamaatregelen
Een leerling mag alleen naar de les komen als deze geen gezondheidsklachten heeft zoals neusverkouden, keelpijn, hoesten of koorts. Ook mogen de medebewoners van de examendeelnemer geen koortsklachten hebben.

Bij binnenkomst van het gebouw dienen eerst de handen worden gewassen. Voor betreden van de lesruimte dient gebruik te worden gemaakt van de handdesinfectants.

Schud elkaar niet de hand.

Houdt afstand van minimaal 1,5 meter met andere personen.

Niezen en hoesten in uw elleboog.

Geplaatst op 11 mei 2020