NNA gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer

NNA heropent Pedicure opleiding

Ten aanzien van de nieuwe berichtgeving met betrekking tot de coronasituatie kunnen we u mededelen dat vanaf 1 juni de opleiding/lessen Pedicure weer hervat zullen worden. Het moment waar we met z’n allen lang naar hebben uitgekeken!

Hoe gaat het vervolg van uw opleiding er uitzien?

Er is besloten dat we voorlopig alleen met de theorielessen verder gaan. Het nieuwe, aangepaste rooster krijgt u van uw docent uitgereikt. Het theorie examen zal plaatsvinden op maandag 29 juni (locatie Heerenveen) en donderdag 2 juli/vrijdag 3 juli (locatie Groningen). U kunt van TCI een uitnodiging verwachten om u aan te melden voor dit examen.

En hoe zit het dan met de praktijklessen?

De praktijklessen gaan we na de zomervakantie (vanaf de week van 17 augustus) weer opstarten. Daarover later meer informatie.

Welke coronamaatregelen/regels hanteert de NNA?

Een leerling mag alleen naar de les komen als deze geen gezondheidsklachten heeft zoals neusverkouden, keelpijn, hoesten of koorts. Ook mogen de medebewoners van de examendeelnemer geen koortsklachten hebben.

Bij binnenkomst van het gebouw dienen eerst de handen worden gewassen. Voor betreden van de lesruimte dient gebruik te worden gemaakt van de handdesinfectants.

Schud elkaar niet de hand.

Houdt afstand van minimaal 1,5 meter met andere personen.

Niezen en hoesten in uw elleboog.


We danken u voor uw geduld en begrip de afgelopen periode en we wensen u heel veel succes met het vervolg van de opleiding.

Geplaatst op 11 mei 2020