NNA gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer

Update (medisch) pedicure cursisten

Ten aanzien van de nieuwe berichtgeving met betrekking tot de coronacrisis is het volgende besloten voor onze (medisch)pedicure cursisten:

Lessen
Naar aanleiding van de verlenging van de huidige coronamaatregelen is de Noord Nederlandse Academie gesloten t/m 19 mei. Indien we vanaf 20 mei weer kunnen starten hoort u dat van ons.

AOV examen

De AOV examens vinden plaats op maandag 11 mei of dinsdag 12 mei. Als het goed is heeft u inmiddels informatie van TCI ontvangen.

Theorie examen

De theorie examens die eind april gepland stonden zullen plaatvinden op maandag 25 mei (locatie Heerenveen) en op donderdag 28 of vrijdag 29 mei (locatie Groningen). U ontvangt hier nog een oproep voor van TCI met de specifieke datum en tijd. De examens in Groningen vinden plaats aan de Stavangerweg 8A.

Vervolgopleiding Medisch Pedicure

We zijn achter de schermen bezig om een passende aansluiting te vinden van de basisopleiding Pedicure naar de vervolgopleiding tot Medisch Pedicure. We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u in het najaar (rond november/december) kan starten met de vervolgopleiding. Alles valt en staat met wanneer we weer van start kunnen gaan.

Geplaatst op 28 april 2020