NNA gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer

Update Schoonheid cursisten

Ten aanzien van de nieuwe berichtgeving met betrekking tot de coronacrisis is het volgende besloten voor onze Schoonheid cursisten:

Lessen

Naar aanleiding van de verlenging van de huidige coronamaatregelen is de Noord Nederlandse Academie gesloten t/m 19 mei. Mocht de regering besluiten dat er wegens een versoepeling in de maatregelen na 19 mei weer onderwijs gegeven mag worden kunnen we het blok waar we momenteel qua lessen mee bezig zijn niet voor de zomer afronden. Daarom hebben we besloten de lessen schoonheidsverzorging, Allround schoonheidsverzorging en de losse specialisaties in september weer te gaan hervatten. Houdt u er dus rekening mee dat u uw opleiding gemiddeld een half jaar langer zal duren.

Theorie examen
De theorie examens die voor eind april gepland stonden zullen plaatsvinden op maandag 25 mei (locatie Heerenveen) en donderdag 28 of vrijdag 29 mei (locatie Groningen). U ontvangt hier nog een oproep voor van TCI met de specifieke datum en tijd. De examens in Groningen vinden plaats aan de Stavangerweg 8A.

AOV examen

De AOV examens vinden eind juni plaats.

Geplaatst op 28 april 2020