NNA gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer

Veelgestelde vragen

Naar aanleiding van onze berichtgeving van de afgelopen weken hebben we geconstateerd dat er vragen/onduidelijkheden zijn met betrekking tot de volgende punten.

Online lessen   
Na alle voors en tegens tegen elkaar te hebben afgewogen hebben wij besloten om geen online lessen aan te gaan bieden. Een groot deel van de cursisten heeft ook aangegeven op dit moment geen behoeften te hebben aan online lessen.  Denk hierbij aan mensen met kinderen thuis, zieke partners etc. wij kunnen hier geen onderscheid in maken. Lessen kunnen alleen in klassikaal verband worden gegeven. Dit betekent dus dat iedereen mee moet doen. Niet alleen uw klas maar ook alle andere 12 klassen moeten hiermee instemmen.  

AOV examen mei
Het AOV examen in mei geldt ALLEEN voor de Pedicure klassen. Deze examens gaan door indien je daarvoor staat aangemeld. Binnenkort ontvangt u meer informatie van TCI.

AOV examen juni
De AOV examens voor Schoonheid staan gepland in de maand juni.

Praktijk
De overheid heeft scholen gevraagd alvast na te denken over hoe er straks les gegeven kan worden op minstens 1,5 meter afstand. Met betrekking tot de praktijklessen gaat dit lastig worden. Wanneer we deze lessen gaan oppakken is afhankelijk van wat de maatregelen/richtlijnen van de overheid zullen gaan worden.

Lesstof theorie
Ten aanzien van de theorielessen zijn we ons er van bewust dat bepaalde lesstof herhaald moet gaan worden. Hier wordt rekening mee gehouden wanneer straks de lessen weer van start zullen gaan.  

Planning
Wij zijn achter de schermen druk bezig om een nieuw plan op te stellen om alle gemiste lessen/examens in te halen. We willen benadrukken dat de mogelijkheid bestaat dat de lessen ook na de zomervakantie plaats zullen vinden. Vervolgopleidingen (Medisch pedicure, Allround schoonheid) zullen hoogstwaarschijnlijk verplaatst worden naar een later tijdstip.

We willen graag nogmaals benadrukken dat we ons heel goed realiseren hoe frustrerend deze situatie is. We hopen op uw begrip en hopelijk tot snel!

Geplaatst op 9 april 2020