NNA gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer

Verlenging lockdown - NNA blijft gesloten

Naar aanleiding van de persconferentie van Mark Rutte op 12 januari 2021 zijn wij genoodzaakt om het volgende bericht mede te delen. Als gevolg van de verlenging van de huidige lockdown, zullen wij de academie helaas gesloten moeten houden tot in ieder geval 9 februari. 

Wat betekent dit voor uw opleiding?

Theorielessen:
Theorielessen worden momenteel online aangeboden. Net als de afgelopen weken zullen deze lessen plaatsvinden op de normale lesdag en lestijden. Mocht dit tijdstip u in deze lockdown niet schikken dan is het altijd mogelijk de les op een later moment terug te kijken. 

Praktijklessen:
De praktijklessen gaan weer van start zodra we uit de lockdown mogen. 

Theorie-examens:
De theorie-examens worden verplaatst naar een nieuwe datum. Zodra deze datum bekend is, krijgt u hier via TCI een bericht over in uw deelnemersportaal. We hebben gekeken naar de mogelijkheden om de examens tijdens deze lockdown wel door te laten gaan. Helaas vallen wij niet onder het reguliere onderwijs en geldt de uitzonderingsregel voor mbo opleidingen niet voor ons particuliere instituut.
Echter heeft u wel de optie om uw examen af te leggen op de examenlocatie van TCI in Schoonrewoerd.

Wij begrijpen dat dit frustrerend en vervelend is voor iedereen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat opleidingen niet onnodig (te) lang gaan uitlopen. We hopen op uw begrip en houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Zodra er meer informatie is brengen wij u op de hoogte.

Mocht u contact met ons op willen nemen, dan zijn wij telefonisch te bereiken op dinsdag, woensdag en donderdag. Daarnaast zijn wij uiteraard ook per mail bereikbaar.

050-3123108

info@noordnederlandseacademie.nl

Geplaatst op 13 januari 2021