NNA gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Noord Nederlandse Academie? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. U kunt uzelf te alle tijden eenvoudig weer afmelden indien u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen.

* verplicht veld

Noord Nederlandse Academie zal u gegevens gebruiken om u op de hoogte te houden van actualiteiten op het gebied van onze opleidingen. Hieronder kunt u akkoord geven voor het ontvangen van onze nieuwsbrief.

U kunt zich op ieder willekeurig moment bedenken en uzelf afmelden voor onze nieuwsbrief door op de "unsubscribe" link te klikken of door hier melding van te maken via info@noordnederlandseacademie.nl. Meer informatie met betrekking tot ons privacy beleid vindt u onderaan onze website www.noordnederlandseacademie.nl onder de noemer "privacy statement". Door op onderstaande knop te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens blijven gebruiken.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw gegevens voor verwerking zullen worden overgedragen aan MailChimp. Lees meer over de privacypraktijken van MailChimp here.